Vienna UP'23

ViennaUP nije samo jedan događaj, već više njih – decentralizirani festival čiji je domaćin gradska zajednica startup firmi u procvatu. Naši nevjerovatni programski partneri organiziraju široku lepezu događanja na otkačenim lokacijama diljem grada, a mnogo toga se događa… pa čemu biste trebali prisustvovati?

Ovo je avanturističko iskustvo koje možete izabrati sami i trebali biste prisustvovati bilo čemu što želite. Ali kako bismo vam pomogli da započnete, naš raznoliki program događaja i aktivnosti koje organiziraju partneri pojednostavljen je u odabrana iskustva. Što god želite naučiti, što god želite postići, kad god budete ovdje: ovo je vaš Beč.

Na stranici našeg programa vidjet ćete padajući filtar koji vam omogućuje prebacivanje između zapisa. Pitanje je: Što želite da bude vaš ViennaUPSHOT?

Investirajte briljantno. Dobrodošli sva preduzeća, inkubatori, akceleratori, banke i privatni proizvođači magije: ovo je vaš ViennaUP. Slušajte uzbudljive prezentacije, razmjenjujte ideje i umrežite se s vršnjacima iz Austrije i svijeta.

Pronađite investitore. To znači vas, osnivače i predstavnike startupa. Predložite svoje ideje, pridružite se događajima umrežavanja, prijavite se za individualne sesije pronalaženja partnera i pritom bolje upoznajte Beč. Ovo je vaš Beč: dođite i uzmite ga.

Usavršite vještine i proširite ih. Opet, gledamo sve vas hrabre startupove. Tražite li obuku vještina, radnu obuku, mentorstvo ili programe ubrzanja i inkubacije? Upoznajte stručnjake i slušajte od super uspješnih osnivača o usponima, padovima, dodacima i nedostacima rasta. Ovo iskustvo je sve o učenju kako biste mogli rasti.

Otkrijte novu tehnologiju. Pozivamo sve štrebere, geekove i ostale tehnološke ludake koji traže inspirativne ideje, inovativne koncepte, korisna softverska rješenja, pa čak i uzbudljive poslove. Ovo je tehnologija koja ne samo da može, nego i treba.

Utjecaj na budućnost. Ako ste startup, firma, investitor, kreator politike ili neprofitna organizacija u poslu koji čini svijet boljim, ovo je za vas. Ovo je staza za dugoročna rješenja prilagođena ljudima/planeti/profitu i ideje koje mijenjaju igru. Za ciljeve održivog razvoja, pametne gradove, znanosti o životu i sve vrste društvenog preduzetništva.

Doživite kulturu i tehnologiju. Svi znaju da Beč poznaje dobru umjetnost – a sada možete iskusiti njenu vrhunsku oštrinu. Ovo je staza za kreativne firme i industrije, proizvođače, muzeje i još mnogo toga. Slijedite put niz ulicu gdje se susreću umjetnost, posao i tehnologija.
Iskoristite svoj ViennaUP na najbolji način i pronađite događaje koji vam najbolje odgovaraju!

U ime startup ekosistema: jedva čekamo da vas upoznamo.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com