ViennaUP je decentralizirani festival vođen zajednicom u srcu Evrope, koji baca svjetlo na budućnost tehnologije. Zajedno s našim partnerima koji doprinose, gradimo jedinstveno međusobno povezano iskustvo za startupe, investitore, tehnološke entuzijaste, kreativce i vizionare

Podim je neprofitna platforma osnovana 1980. godine kako bi promijenila stavove prema inovacijama. Sa sjedištem u Sloveniji, Podim se razvio u najutjecajniji startup & tech događaj u CEE regiji, gdje se inovacija susreće s poslovnim prilikama i kapitalom, kao i znanjem i iskustvom. To je ključna regionalna platforma za omogućavanje učenja i umrežavanja na najvrijedniji i vremenski najučinkovitiji način. Podim ima za cilj opremiti osnivače i inovatore pravim alatima za rješavanje najznačajnijih izazova društva.

Western Balkan Spring Demo Day povećava povezanost sa vašim međunarodnim ciljanim tržištima.

Učešćem, startapi će imati priliku da:

  • Takmiče za šansu da budu ubrzani u Impact Hub jesenjoj kohorti
  • Pristupe jedinstvenim konekcijama sa preduzetnicima, investitorima i stručnjacima
  • Budu nagrađeni uslugama savetovanja vrednosti do 1.000 EUR

Ove godine, fokus je na startape koji su raznoliki u pogledu roda ili ih predvode žene, fokusiraju se na razvoj digitalnih medijskih proizvoda ili rešenja, kao i na rešavanje energetskih i klimatskih izazova kroz primenu čistih tehnologija, posebno softverskih.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com