Naša stranica pruža informacije o poslovanju u Srbiji, savjete za preduzetnike, vijesti o preduzetništvu i najbolje prakse u poslovanju. Srbija je u posljednjih nekoliko godina doživjela značajan rast preduzetništva, što se manifestuje kroz sve veći broj novih preduzeća i startapa koji su osnovani širom zemlje. Iz tog razloga, naša stranica ima za cilj pružiti potrebne informacije i savjete preduzetnicima koji žele uspješno poslovati u Srbiji. Bez obzira da li ste tek počeli sa poslovanjem ili već imate uspješnu kompaniju, naša stranica će Vam pružiti korisne informacije i savjete o najvažnijim događajima za preduzetnike koji će Vam pomoći u daljem razvoju Vašeg poslovanja.

16. Regionalni sajam privrede održaće se krajem septembra 2023. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i Privredne komore Srbije Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga.

POČETKOM APRILA BIĆE ODRŽAN 18. SAJAM PRIVREDE ZAPADNE SRBIJE SPREG postaje „punoletan”

Ako se računa kad je „rođen”, onda valjevski Sajam privrede zapadne Srbije, široj javnosti poznatiji po skraćenici SPREG, ove godine puni 20 leta, ali imajući u vidu dvogodišnju pauzu zbog pandemije korona virusa, 2023. prisustvovaćemo njegovom „punoletstvu” – 18. izdanju jedne od najvećih regionalnih privrednih
sajamskih manifestacija u zemlji.

Na sedmom Balkan Biznis Forumu 2023, 06. aprila u Beogradu, vas čekaju uzbudljiva i korisna predavanja, interaktivne radionice sa sjajnim govornicima i prilika za umrežavanje. Za mnoge poslovne lidere, Balkan Biznis Forum je pravo mesto za uspešno prognoziranje predstojećih trendova i mogućnosti za preokret poslovanja.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com