Prostori za rad

Dobrodošli na sekciju posvećenu prostorima za rad, poznatim kao hub-ovi, u Sarajevu i okolini. Naša misija je pružiti inspirativne i funkcionalne prostore za rad te podržati kreativnost i produktivnost naših članova. Pogledajte naše različite hub-ove u regiji:

  1. TERSHOUSE
  1. HOMEWORK HUB

HOMEWORK HUB je prostor za rad smješten u Sarajevu, koji je posebno osmišljen za studente i mlade profesionalce. Naš cilj je pružiti poticajno okruženje za učenje i rad, te podržati akademske i profesionalne aspiracije naših članova. Na našoj web stranici možete saznati više o našim uslugama, cijenama i članstvima.

  1. HUB 387

HUB 387 je coworking prostor koji se nalazi u Sarajevu, namijenjen kreativnim pojedincima, timovima i startupima. Naša zajednica okuplja različite profesije i industrije te pruža mogućnost za razmjenu znanja i suradnju. Posjetite našu web stranicu kako biste saznali više o našim prostorima, događanjima i članstvima.

  1. LINK HUB

LINK HUB je coworking prostor smješten u Sarajevu, koji nudi moderno uređene prostore za rad, s naglaskom na povezivanju i suradnji među članovima. Na našoj web stranici možete pronaći detaljne informacije o našim uslugama, cijenama i pogodnostima koje nudimo našim članovima.

  1. COSMO HUB

COSMO HUB je coworking prostor s progresivnim i inovativnim pristupom, smješten u Sarajevu. Naša vizija je potaknuti kreativnost i poduzetništvo te pružiti podršku našim članovima u ostvarenju njihovih cilje

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com