Finansiranje u Srbiji

https://privreda.gov.rs/lat/usluge/javni-pozivi/javni-poziv-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-po-programu-za-podsticanje-razvoja-preduzetnistva-kroz – Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava po programu za podsticanje razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju i mlade u 2023. godini.

https://privreda.gov.rs/lat/usluge/javni-pozivi/javni-poziv-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-u-okviru-programa-podsticanja-razvoja-preduzetnistva – Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za žensko preduzetništvo u 2023. godini.

https://privreda.gov.rs/lat/usluge/javni-pozivi/javni-poziv-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-u-okviru-programa-podrske-malim-preduzecima-za-nabavku-0  – Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2023. godini.

https://privreda.gov.rs/lat/usluge/javni-pozivi/javni-poziv-za-dodelu-bespovratnih-sredstava-u-okviru-programa-podsticanja-preduzetnistva-kroz-0 – Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava u okviru programa podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2023. godini.

https://preduzetnistvo.gov.rs/programi/inovacije/program-ranog-razvoja-2023/ – Program ranog razvoja 2023.

http://www.inovacionifond.rs/cir/program/program-katapult – Program Katapult

http://www.inovacionifond.rs/cir/program/program-sufinansiranja-inovacija/javni-poziv-za-program-sufinansiranja-inovacija – Javni poziv za program sufinansiranja inovacija

https://velikamalaprivreda.rs/grantovi/ – GODIŠNJA PROGRAMSKA IZJAVA PROJEKTA „VELIKA MALA PRIVREDA“ TPI APS 2023-01

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com